top of page
 • Op welke dagen kan ik het Highbeer4you pakket laten bezorgen?
  Wij bezorgen het Highbeer4you pakket van maandag t/m zaterdag. Met uitzondering van feestdagen en de dag daarop volgend.
 • Hoe ver van tevoren moet ik het Highbeer4you pakket bestellen?
  Daar we met versproducten werken dient u minimaal 2 werkdagen van tevoren uw bestelling door te geven
 • Waarom zit er een aantal dagen tussen bestelling en levering?
  Daar wij met versproducten werken en alles op bestelling maken hebben wij deze 2 werkdagen nodig om de kwaliteit te garanderen van de producten.
 • Kan ik het Highbeer4you pakket op ieder adres laten bezorgen?
  Het Highbeer4You pakket kan op ieder gewenst adres worden bezorgd. Dat kan uw huisadres zijn, maar bijvoorbeeld ook het adres van uw werk of vakantieadres. Vul de naam van uw werk, de camping of vakantiepark in bij “bedrijfsnaam”. De bestelling wordt standaard bij de receptie afgegeven omdat onze koeriers niet het park op mogen.
 • Hoe weet ik wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?
  U ontvangt een dag van te voren een e-mail met daarin vermelding van een tijdsindicatie wanneer uw bestelling bezorgd wordt.
 • Ik ben niet thuis op het moment van bezorgen?
  Als er op het moment van bezorgen niemand thuis is, wordt uw bestelling bij (één van) uw buren afgegeven. Hiervan wordt door de chauffeur in uw brievenbus een bericht achtergelaten. U bent er ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor dat het arrangement in ontvangst kan worden genomen. Het zijn vers pakketten dus te lang uit de koeling betekent dat uw pakket qua versheid achteruit kan gaan.
bottom of page